Video
0

Ronaldo zabio peti gol za Corinthians

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Corinthiansa pobijedili su u domaćem dvoboju 18. kola prvenstva savezne države Sao Paulo sastav Ituana 3-0. Drugi je gol zabio 32-godišnji Ronaldo u 27. minuti.

Brazilskom je veteranu, nekoć najboljem nogometašu na svijetu, to bio peti gol otkako se vratio na travnjak u dresu “korinćana”. Do zavidne je brojke stigao nakon sedam nastupa. Zabio je još i Palmeirasu, Sao Caetanu i Ponte Preti (dva puta).

Kolo prije kraja prvenstva Paulista Corinthians je drugoplasiran na listi. Za vodećim Palmeirasom zaostaje tri boda.

  • Ne mogu reći da sam dostigao svoju najbolju formu. Moram još smršati tri kilograma da bih u tome uspio. Izgubio sam ih već osam otkako sam se vratio treninzima i utakmicama, no ova posljednja tri nikako da skinem. Oduvijek pazim na ishranu, ali kilogrami mi se jako primaju u razdobljima oporavka od povrede. Uvijek je bilo tako - izjavio je Ronaldo nakon utakmice.

Novinari su ga pitali osjeća li se sad još korak bliže povratku u reprezentaciju za SP u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine.

  • Kada sam se oporavljao od povrede, to je bio cilj koji sam si postavio i to me motiviralo da se vratim. Zasad mi to, međutim, i dalje nije u prvom planu. Moj je prioritet u ovom trenutku Corinthians i njegove što bolje igre u skorašnjem prvenstvu Brazila.

Prvenstvo Paulista, 18. kolo:

Corinthians - Ituano 3-0 Oeste - Palmeiras 1-1

Redoslijed: 1. Palmeiras 41 bod, 2. Corinthians 38, 3. Sao Paulo 36...