Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde jebi mater sebi cigane odlazi ne trebaju bayernu takvi igraci koji zele igrati u manekesko-šminkerskom klubu real madridu..bayern 4 ever
ma idi u p.m. seljak jedan. ne treba Bayernu takva budala koja nece da igra. takvi i jesu samo za jedan klub,a to je Real.tamo ces vise zaradjivati i vise ces biti uslikan.
joj džaba vam jos 5 kredita i svi mogući najbolji igrači svjeta nikada necete ba imati tim ko Barca za to treba vremena i uigranosti a ne sve preko noci i btw PS: nisam fan Barce xD
Treb\'o je i Džeko tako!:)) U stilu \'\'Eto necu ja trenirat dok me ne pustite u Milan\'\'. :))))
Poštujem Riberyja kao igrača, ali ugovor je ugovor i ovo nikako nije u redu raditi. Bayern sada ima puno pravo od njega na novčanu odštetu jer ugrožava tim. Sada ga u inat ne bi dao odvratnom Realu, koji se nakupovao vrhunskih igrača u zadnje vrijeme. Barca je zakon!
Svaka čast majstore, mani se bavarskih seljaka i igraj u pravom klubu!!!!!
ne dirajte mi Bilalagu :D
Pravi cigan. Gori od onog Keirrisona :D
koga boli neka stvar za izdajnika i b.a.l.i.ju