Nogomet
76

Reprezentativci BiH trenirali u Zenici, Emir Spahić radio odvojeno od ekipe

Piše: E. M.
Trening reprezentacije BiH (Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba) (Foto: E. M./Klix.ba)
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je odradila svoj prvi otvoreni trening za medije, a ukupno drugi u sklopu priprema za kvalifikacionu utakmicu protiv Grčke koja će u nedjelju biti odigrana u Atini.

Selektoru Baždareviću večeras na treningu bili su na raspolaganju svi igrači osim Seada Kolašinca koji zbog stomačne viroze ni danas nije stigao na okupljanje u Zenicu i njegov dolazak se očekuje sutra.

Naši reprezentativci su večerašnji trening odradili u pozitivnoj atmosferi kao i nekoliko proteklih okupljanja, a nakon zagrijavanja uslijedilo je dodavanje sa loptom.

Emir Spahić večeras je trenirao odvojeno od ostatka ekipe, a razlog posebnog tretmana nije poznat. Prije treninga u Trening centru u Zenici, pomoćni trener Igor Janković je kazao kako su svi igrači spremni i da treniraju punim intenzitetom bez obrazloženja večerašnjeg individualnog treniranja stopera HSV-a.

Izabranici Mehmeda Baždarevića do odlaska u Atinu u Zenici će odraditi još tri treninga, a u petak čarter letom planiran je odlazak u Grčku.