Bale i Modrić ostaju
0

Redknapp: Nema prodaje ako i ne izborimo Ligu prvaka

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: Arhiv/AFP)
Harry Redknapp (Foto: Arhiv/AFP)
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp poslao je jasnu poruku svojim ponajboljim nogometašima, prije svih Garethu Baleu i Luki Modriću. Ne misli ih prodati čak i ako "Spursi" ove sezone ne izbore nastup u Ligi prvaka.

Osjetan pad forme sa samo jednom pobjedom u zadnjih devet premijerligaških utakmica spustio je nakon dugo vremena Tottenham izvan najbolje četiri ekipe, a ukoliko Chelsea osvojio Ligu prvaka niti četvrto mjesto neće biti dovoljno za nastup u elitnom kontinentalnom nogometnom natjecanju.

Mnogi igrači teško se mire s takvim rezultatima, a u medijima se najviše spominju mogući odlasci Garetha Balea i Luke Modrića, no 65-godišnji strateg kluba s White Hart Lanea ne misli da imaju razloga za odlazak.

"Kada su njih dvojica došli u Tottenham nije nas bilo ni blizu Lige prvaka. Moraju biti svjesni da igraju u velikom klubu i nema razloga da idu bilo kuda. Ako ne uspijemo ove, pokušat ćemo iduće godine izboriti nastup u Ligi prvaka, a oni će teško pronaći veći klub od Tottenhama", izjavio je Redknapp i podsjetio dvojac na čvrste ugovore koje imaju sa sadašnjim klubom.

"Bale i Modrić su obojica potpisali dugoročne ugovore. Oba su sjajno napredovala od dolaska u Tottenham i trebali bi ostati još koju sezonu i nastaviti taj razvoj. Iz sezone u sezonu ekipa igra sve bolje i idemo prema osvajanju Premiershipa. Da, to nije nemoguće", optimističan je Redknapp.