Prije polaska u Zagreba
0

Real odradio predzadnji trening u Madridu

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U četiri je radne skupine trener madridskog Reala Jose Mourinho razvrstao svoje nogometaše na pretposljednjemu madridskom treningu prije polaska za Zagreb.

Odvojeno i bez lopte radio je Brazilac Kaka, koji je pretrpio lakšu povredu tokom subotnje domaće pobjede Reala protiv Getafea, premda je Angela di Mariju zamijenio tek u 72. minuti.

U jednoj grupi igrača bili su nogometaši koji su iznijeli teret subotnje pobjede, pa su odradili lakši trening. Riječ je o Ramosu, Pepeu, Carvalhu, Marcelu, Coentrauu, Xabiju Alonsu, Ronaldu, De Mariji, Özilu i Benzemi. Njima je rukovodio Rui Faria, Mourinhov pomoćnik za fizičku pripremu.

Trening pod maksimalnim opterećenjem odradili su oni koji nisu igrali i oni koji su u subotu ušli tokom drugog poluvremena: Granero, Higuain (obojica ušli), Albiol, Arbeloa, Varane, Callejon, Diarra, Khedira te četvorica igrača iz Realova podmlatka (Rodriguez, Gil, Merchan i Ruiz).

U posljednjoj su grupi odvojeno radili golmani Casillas, Fernandez i Adam. S njima je radio trener golmana Silvino Louro.

Sve su grupe, baš kao što će još jednom u Valdebebasu sutra (utorak), trenirale sa službenom loptom Lige prvaka, koja nije ista kao ona kojom se igra u Primeri.

U utorak navečer, 24 sata uoči dvoboja 1. kola lige prvaka protiv Dinama, Madriđani će osjetiti travnjak maksimirskog stadiona.