Stigao na okupljanje
0

Rahmanović nakon poziva u reprezentaciju: Jako sam ponosan, ovu zemlju volim srcem i dušom

E. K.
Rahmanović se obratio predstavnicima medija (Foto: I. L./Klix.ba)
Rahmanović se obratio predstavnicima medija (Foto: I. L./Klix.ba)
Nogometaš ruske Krylyje Sovetov Amar Rahmanović je danas stigao na okupljanje nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine te je istakao da se utisci još nisu slegli.

Nekadašnji nogometaš FK Sarajevo je istakao da će sve osim pobjede protiv Lihtenštajna biti velika katastrofa.

"I ja sam tek maloprije stigao, utisci se nisu slegli, vidjećemo nakon prvog treninga kako će to sve izgledati. Sportista mora da živi kvalitetno i da svaki trening i utakmicu shvata ozbiljno. Samo se tako može nešto i napraviti", rekao je Rahmanović koji očekuje pobjedu protiv Lihtenštajna.

"Ja sam neko ko ide iz utakmice u utakmicu, vrlo važno mi je da idemo susret po susret. Sve osim pobjede protiv Lihtenštajna bi bilo katastrofa, prva utakmica je Lihtenštajn pa ćemo kasnije razmišljati o sljedećim susretima", dodao je on.

Poručio je da je jako sretan i ponosan zbog poziva u reprezentaciju Bosne i Hercegovine te da domovinu voli srcem i dušom.

"Ja sam jako sretan i ponosan, ovu zemlju volim srcem i dušom, svaku minutu provedenu na terenu smatram sebe i porodicu sretnim, svaku minutu koju dobijem ću gledati da iskoristim", završio je Rahmanović.