Uklopio se u rusku ekipu
268

Radovac sa Zenitom na turniru u Rimu, treneri prezadovoljni

Piše: D. B.
Samir Radovac
Samir Radovac
Mladi talentovani nogometaš Sarajeva, Samir Radovac, koji je trenutno u kampu Zenita, sjajno se snašao u ovoj ruskoj ekipi, a njegovi treneri su prezadovoljni. Samir nastupa na turniru u Rimu, a njegova sudbina će biti uskoro poznata.

Kako je za portal Klix.ba rekao Samirov menadžer Hase Tirić, mladi nogometaš se trenutno sa Zenitom nalazi na turniru u Rimu, gdje pruža dobre igre, a treneri su izuzetno zadovoljni.

"Radovac u Rimu sa Zenitom igra jak turnir u kojem, između ostalih, učestvuju Perugia, Lazio, Milan i Roma. Odlično se uklopio u ekipu, pruža dobre igre, a treneri su prezadovoljni njegovim učinkom. U pobjedi Zenita nad Perugiom rezultatom 6:2, Samir je učestvovao u prva dva gola za svoj tim. I sam je prezadovoljan uslovima u Zenitu, ali mu nedostaje Sarajevo", izjavio je Tirić.

Da li će Radovac potpisati ugovor sa Zenitom bit će poznato uskoro, možda i nakon završetka turnira u Rimu ovog vikenda.

"Uklopio se u ekipu koja ga je na pravi način prihvatila. Zasad je na dobrom putu, nema nikakvih problema, a o eventualnom potpisivanju ugovora ćemo uskoro znati više, vjerovatno nakon završetka turnira u Rimu", rekao je menadžer Tirić.