Igra u petoj ligi
3

Profesor tjelesnog "stavio u džep" povremenog Zmaja: Nisam osjetio toliku razliku u kvalitetu

H. H.
Vrančić na utaklmici protiv Moslavine (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)
Vrančić na utaklmici protiv Moslavine (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)
Veznjak hrvatskog petoligaša Moslavine Ivan Slekovac (29) za portal 24 sata.hr je prokomentarisao utakmicu Kupa Hrvatske protiv Rijeke koja je zamalo završila senzacijom. Igrač domaćih koji je ujedno i profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja čuvao je povremenog bh. reprezentativca Marija Vrančića.

Moslavina je povela u prvom poluvremenu da bi se Riječani vratili pogotkom Bušnje koji je izjednačio na 1:1, nakon čega su se izvodili penali. Ipak, Riječani su imali više sreće i izbjegli su blamažu.

Slekovac je imao zanimljiv zadatak, morao je čuvati Vrančića, ai nije pretjerano impresioniran.

"Nisam osjetio toliku razliku u kvaliteti, iskreno. Možemo biti zadovoljni iako su jedanaesterci po običaju bili nesretni. Ja sam prvi od svih pao u snazi. Učenici? Još su mladi, ali možda su neki bivši stigli. S nekima čak i igram", rekao je Slekovac za 24 sata.

Vrančić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao 2015. godine, a ukupno je sakupio šest nastupa.

Rođen je u Slavonskom Brodu, a kao dijete je otišao u Njemačku gdje je počeo trenirati nogomet u ekipi Kesselstadta. Potom je sa 15 godina prešao u Mainz, a nogometni put ga je dalje vodio u Ahlen, drugi tim Borussije Dortmund, Paderborn i Darmstadt odakle je 2017. godine otišao u Englesku.

Na Otoku je nosio dresove Norwicha i Stoke Cityja za koji je prošle sezone odigrao 35 utakmica.