"Za slobodno Sarajevo"
0

Predsjednik FK Sarajevo Amir Rizvanović uplatio 20 uloga

Klix.ba
Amir Rizvanović
Amir Rizvanović
Predsjednik FK Sarajevo Amir Rizvanović dobrim primjerom je pokazao privrženost bordo boji. Sigurno je da će njegova današnja uplata, za sticanje 20 uloga, motivisati sve one kojima je FK Sarajevo u srcu, piše na zvaničnoj stranici kluba.

Uplate za sticanje ulagačkih, odnosno glasačkih prava u FK Sarajevo, redovno pristižu na depozitni račun kluba, koji je otvoren u Vakufskoj Banci. - br. 1602008500027088.

"Ovim nedvosmisleno dokazujem da želim da učestvujem u sanaciji sadašnjeg stanja u Klubu. Međutim, još snažniji motiv za mene predstavlja mogućnost da ravnopravno učestvujem u procesu odlučivanja u izgradnji budućeg evropskog FK Sarajevo i naravno, zajedno sa svima onima koji to isto žele, preuzmem odgovornost za svoje postupke i ostvarene rezultate. U tom smislu, pozivam sve one koji imaju sposobnost i volju, prema mogućnostima, neka se uključe u ovaj projekat, da zajedno sarađujemo na putu postavljanja i realizacije ciljeva koji će obezbijediti svijetlu budućnost našeg voljenog Kluba", kazao je Amir Rizvanović, piše fcsarajevo.ba.

I vi se možete uključiti u borbu za "slobodno Sarajevo", slobodno od dugova, pritisaka, ucjena, pokrenutih stečajnih postupaka i kompleksa, slobodno Sarajevo na šampionskom putu za Evropu.