Nogomet
0

Pomoćni trener Arsenala zamijenio Wengera protiv Montpelliera

Totalsport
Steve Bould
Steve Bould
Pomoćni trener Arsenala Steve Bould vodio je londonsku ekipu s klupe u utakmici 1. kola Lige prvaka u gostima protiv Montpelliera, te je nakon susreta bio iznimno zadovoljan igrom svojih momaka.

Menadžer Arsene Wenger bio je suspendovan za ovaj, ali i naredna dva susreta zbog neprimjerenih komentara nakon druge utakmice osmine finala Lige prvaka prošle sezone, u kojem je njegova ekipa zaustavljena od talijanskog Milana.

Njegovo je mjesto na menadžerskoj klupi vrlo dobro odradio Bould čija je, barem u utorak navečer, ekipa slavila kod Montpelliera s 2-1.

"Bili smo jako dobri u prvom dijelu utakmice, a onda smo u nastavku malo posustali. Međutim, to nije iznenađenje kada znamo da je Montpellier sjajna tehnički potkovana ekipa, kojoj su navijači dali dodatni vjetar u leđa. Bilo je zanimljivo i izazovno igrati u ovakvoj atmosferi", rekao je Bould te pohvalio Oliviera Girouda, "dojučerašnjeg" člana francuskog prvaka.

"Bio je dobar. Naporno je radio sve do svog izlaska s terena", zaključio je Bould.

Arsenal je pogocima Lukasa Podolskog i Gervinha preokrenuo rano vodstvo domaćina, koje mu je donio Marokanac Belhanda u 9. minuti prvog dijela iz jedanaesterca.