Bundesliga
0

Podolski: Nismo pokazali baš ništa!

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski, ponajbolji igrač i najveća zvijezda Kölna, podvlači da su on i njegovi saigrači zaslužili zvižduke vlastitih navijača nakon domaćeg poraza od Hannovera 1-0 u 11. kolu Bundeslige.

Momčad Kölna pretrpjela je u tom dvoboju šesti poraz ove sezone, te na tabeli zauzima tek 15. mjesto sa devet bodova. No, trener Soldo i njegovi igrači uz izgubljenu utakmicu na kraju su se suočili s još jednom neugodnošću, zvižducima upućenima od oko 45.000 njihovih navijača...

  • Mogu razumjeti naše navijače i njihovo razočarenje. Pa, nismo pokazali baš ništa! Nismo igrali kao tim. S ovakvom igrom se ne osvajaju bodovi – kritičan je i samokritičan Podolski.

Baš kao i u najavi sljedećeg dvoboja, gostovanja kod Herthe sljedećeg vikenda. Hertha je nakon pobjede u 1. kolu u sljedećih 10 utakmica osvojila jedan – jedini bod, te ''sigurno'' drži začelje na tabeli.

  • Moramo se svi zajedno preispitati, to se odnosi i na mene! Pred nama je sedmica u kojoj možemo vratiti naše samopouzdanje, ali isključivo diskutujući o problemima i nedostacima. U protivnom, nema smisla ni putovati u Berlin, bolje da ostanemo kod kuće!