Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa lijepo sto se gradi tusanj......mislim da su oni to zasluzili i nadam se da ce i nasa reprezantacija zaigrati na tusnju kad sasvim bude izgraden
zaboravio sam reći i ono najvažnije.. U Tuzli nema više redukcije vode.. Možda je ovo smiješno, ali onaj ko zna obećanja u vezi vode, zna o čemu pričam..
Kad je Jasmin Imamović rekao da će na slanjoj banji da pravi nekakva jezera, pa vodopade, pa terene, cijela Tuzla i okolina mu se smijala, pa i ja lično.. Danas je to sve napravljeno već odavno, soni trg urađen i sređen, nekadašnja ulica ruševina danas je šetalište i još puno toga.. Najružniji grad u ovoj zemlji danas je jedan od najljepših za živjeti.. Obećo je napraviti stadion i ja mu 100% vjerujem, iako mrzim SDP zbog Lagumdžije..
Joj, sve neki tupavi komentari, sve samo strucnjaci, treba ovako, trebao onako...Ma daj ba neka se gradi, kome smeta neka ne gleda!
Ovo je totalna glupost što rade. Kreni brate odmah sa megalomanskim projektom od 60.000 mjesta sjedecih. Što mi moramo biti bijeda cijeli život. Napravi nešto da valja... zaduži se, vratiće nekad neko. Kad već radiš radi da valja. Šta samo od cumeza cumez
fakat sto ce im 20000 kad nemogu napunit ni onu jednu tribinu kad su igrali finale kupa. da je celik igrao finale kupa bilino polje bi bilo premalo da primi sve navijace. a uzmi u obzir da je tuzla puno veci grad
Jaooooooooooooo ljudi kopji ste primitivci pa Budale jedne bolje je da se ista gradi u ovoj Bosni da nije sve pokradeno!!!!! a vi nama poceli sta ce vam ovo sta ce ono ako vas ne interesuje boli vas k... ko da mnoras ici na stadion sjedi kuci jedi kokice i gledaj EPL.
koji ste vi primitivci....pa dovoljno je da ima mjesta za 1000 tisuću gledatelja....ionako nikad nikoga nema na tribinama....kad repka igra nemože se napuniti stadion pored ovakvih domoljuba..a kamoli na nekim drugim sportskim događajima....a tu bi san siro imali....i dobra je vijest nelupajte bezveze
Ne, u sustini moras prvo znati strane svijeta da bi znao da se gradio samo dio stadiona odnosno SJEVERNE tribine koja ce primati 3000...cccc...stadion BOSS ce primati ako ne znas citati 20000 gledatelja.
Langsam (što bi reko Švabo)!
Ma kakve su ovo vijesti. Koliko palamudisanja ni oko cega. Cuj prave sjevernu tribinu, pa za deset godina ce juznu... Smijesno i zalosno... E kako ce ruzno izgledat i tribina i stadion onako zakrpljena.
boss moronu ne cıtas dobro... ovo tı je jedna od trıbına cıjelog stadıona... raspıtaj se pa onda nesto recı
Polako
Ja mislio neki dan kad sam procito vijest oni prave novi stadion.Tek sad vidim da samo prosiruju onaj cumez.Sramota da jedan kantonalni centar nema pravi stadion.Prave sjevernu tribinu koja ce imati 3.000 mjesta i onda ukupno ce stadion moci primiti 7.000 ljudi....pa koliko sad onda prima 4.000....oplakah..