Harry Redknapp
0

'Pobjeđivanje je dobra navika'

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp bio je zadovoljan predstavom svoga tima u 3. kolu FA Cupa u kojoj su Spursi na White Hart Laneu pobijedili drugoligaša Peterborougha 4-0.

Dvama golovima Spursi se se “prošetali” do pobjede, a Redknapp je objasnio zašto je u natjecanju gdje mnogi menadžeri pružaju priliku igračima koji inače dobivaju manju minutažu, izveo najjači dio tima.

  • Pobjeđivanje je dobra navika. Nisam želio poslati slabiju ekipu na teren i riskirati slabiju igru i onda žaliti poslije. Imam dobar tim i nisam imao razloga za eksperimentiranje. Ne igramo u Evropi i nastupamo u samo dva natjecanja. Bilo bi drugačije da smo igrali utakmicu Carling Cupa ili tako nešto, ali ovako nisam imao razloga odmarati nekoga za sljedeću nedjelju (prvenstveni dvoboj s Liverpoolom na Anfieldu, op.a.), do tada ima još sedmicu dana – rekao je Redknapp i nastavio:

  • Svaka je utakmice važna i ljudi su platili novac da bi nas gledali. Daleko smo još od naslova, ali sviđa mi se način na koji smo igrali. Protok i kontrola lopte bili su jako dobri.