Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda super liga nije losa ideja ali ne zatvorenog tipa nego nesto u smislu ko udje u polufinale lige uefa te 4 ekipe idu u super ligu ili tako nesto jer ne znam kakav je sada sistem lige uefa
što će nam super liga ako imamo ligu prvaka a ako se osnuje super liga u njoj nema mjesta za real madrid
Ma nema od toga nista tj perez ce za 2-3 godine traziti da se igra bez lopte on ko da je otkrio nogomet pa neka svoja pravila prosipa.
Kakav Wolfsburg... vidjet ćemo iduće sezone taj mali klub
a sta je sa wolsburgom, njega si zaboravio ludnica :)
Onda i mi formiramo balkansku ligu od klubova iz grcke, hrvatske, srbije, bugarske, bih, slovenije, rumunije itd. Mislim da tada niko ne bi ni pratio tu tzv. evropsku superligu.
Jest pametan.On kao da igra Monopola,pa izmislja onda gluposti. Treba ostale klubove ugasiti,osnovati Superligu,dovesti cheerleadersice,uvesti cetvrtine,prekidati tekmu svakih 15 min radi reklama.Najlakse je glupost smisliti,javi se kad nesto pametno izumis.
Onda u toj ligi prije trebaju biti Lion,Porto,Roma,.. jer dalje guraju zadnji 5 godina od Reala u ligi prvaka.
Fudbal je nekada bio zabava za siromasne! Danas se sve svodi na biznis! Pa sta trebaju onda manji klubovi, da se ugase ili??? Ma nije bolje ni ocekivat od i*diota koji iskesi 94 miliona eura za jednog igraca! Al\' sva sreca pa Platini je normalan covjek, pa nece dopustit ovake nebuloze!
@ludnica Jeste jarane, ali za pet godina bi fudbal umro. Zasto unistiti dobar sistem koji vec postoji ? Perez se strovalio brdo para a sad bi da se vadi unistavajuci bar 70% klubova. Evropa nije Amerika , i evropljani dozivljavaju sport na potpuno drugi nacin. Perezov sistem poslovanja je puno blizi americi nego evropi.
Ne bih to valjalo, onda ne bi bilo uzbudjenja pred svaku utakmicu. Kada bi igrali Real-Mancester svaki mjesec ne bi valjalo. Ne bi bilo \"onoga\" uzbudjenja kao sto sada ima pred LP. Pozdrav, Platini ispred UEFE
joj kad bi osnovali više tu ligu najboljih klubova...kakva Liga Prvaka..praktično do marta i nema jakih mečeva u LP..evo ako bi to bila liga 10 najjačih klubova moj izbor je.. 1. BARCELONA 2. REAL MADRID 3. MANČESTER U 4. LIVERPUL 5. ČELZI 6. INTER 7. BAJERNI M 8. JUVENTUS 9. ARSENAL 10. MILAN svaki meč bi bio spektakl, al nadati se da će se osnovati ta Superliga