Nakon utakmice
27

Opšta tučnjava u Srbiji igrača Partizana i Vojvodine, učestvovao i kontroverzni trener

K. H.
Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs
Nakon susreta 30. kola srbijanske Superlige između Vojvodine i Partizana (1:0) došlo je do opšte tučnjave između igrača oba tima, a učestvovao je i trener tima iz Novog Sada Nenad Lalatović.

Ovaj meč ujedno je bio i uvod u finale Kupa Srbije koji će ovi timovi ubrzo igrati, a nakon što je sudija svirao kraj meča, iza klupe za rezervne igrače došlo je do fizičkog obračuna.

Naime, kako pišu mediji u Srbiji, trener Vojvodine Nenad Lalatović obračunao se s nekoliko igrača Partizana, tačno u trenutku kada su ga gostujući navijači vrijeđali s tribina, odnosno vrijeđali njegovu bivšu ženu. Lalatović je od ranije poznat kao vrlo kontroverzan trener koji često svojim ponašanjem privlači nepotrebnu pažnju javnosti, a danas je otišao i korak dalje te se maksimalno prepustio emocijama, u trenutku u kojem je trebao slaviti pobjedu.

Na videosnimku se ne može najbolje vidjeti koji su to igrači bili u gužvi, odnosno ko je inicirao sukob, a ko smirivao situaciju, a sigurno je da će Fudbalski savez Srbije morati reagovati i kazniti one zbog kojih se na terenu desila nemila scena.

Više informacija o razlozima sukoba, kao i tačnim akterima, bit će poznato u narednim satima.