Dvogodišnji ugovor
107

Nogometni savez BiH i ASA Central osiguranje nastavljaju uspješnu saradnju

Sponzorisani članak
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
ASA Central osiguranje i Nogometni savez Bosne i Hercegovine danas su u Sarajevu zvanično potvrdili nastavak saradnje.

Dvogodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Central osiguranja, Feđa Morankić.

Nakon potpisa ugovora Adnan Džemidžić je izjavio:

"Ponosni što možemo potvrditi produženje naše saradnje sa ASA Central osiguranjem. Njihova podrška nama i našim aktivnostima veoma je bitna za razvoj nogometa u Bosni i Hercegovini. Ovaj sponzorski ugovor otvara vrata novim mogućnostima i omogućava nam da kontinuirano radimo na unapređenju naših programa i planova. Radujemo se nastavku uspješne saradnje u narednim godinama", rekao je Džemidžić.

Feđa Morankić je rekao:

"Ispred ASA Central osiguranja, tržišnog lidera u osiguranju u Bosni i Hercegovini, moram istaći da smo iznimno radosni što nastavljamo partnerstvo sa Nogometnim savezom BiH. Nogomet ima posebno mjesto u srcima mnogih građana naše zemlje, a mi smo ponosni što možemo podržati njegov razvoj. Vjerujemo u snagu sporta u izgradnji zajednice i radujemo se što ćemo zajedno sa Savezom nastaviti promicati vrijednosti koje nogomet nosi. Ovo je novi početak našeg zajedničkog puta prema još većem uspjehu i rastu, kako na terenu tako i izvan njega", rekao je Morankić.

Džemidžić i Morankić su izrazili nadu da će zajedničkim snagama Nogometnog saveza BiH i ASA Central osiguranja fudbalska reprezentacija BiH izboriti nastup na završnici Evropskog prvenstva koje će ove godine biti održano u Njemačkoj.