Izvješće agencije
0
Nogomet kao poligon za pranje novca
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga kod nas nema, krasno je biti na čelu Saveza, a još bolje biti član komisija u nog. Savezu!!!\"!\"!\"!\"!\" NEMA NEMA NEMA!!!!! To su strane riječi namještanje utakmica, pranje novaca itd.... DOLINA MIRA PAmetni ljudi bolje biti čelnik Saveza nego DIREKTOr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa opće poznata stvar je da mafija vlada svjetom fudbala,od čega klubovi žive nego od kladionica,pa nepadaju milioni sa nebesa tek tako a nemoguce da klubovi ostvaruju toliki profit i od sponzora,al realno otislo je ovo sve u 3pm cuj ronaldo 94 miliona,nevrjedi vala ni jedan igrac vise od 20 mil. da rak raka!!!!
pa dobro ste se sjetili ovoga, meni je prvo to palo na pamet kad su se pojavili bolseno skupi transferi