John Terry
0

"Nisam ni u kakvoj igračkoj krizi"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Evidentno je da tako skoro preljubnički skandal oko Johna Terryja neće skliznuti s engleskih naslovnica. I dalje se pomno prati svaki korak nogometaša Chelseaja i engleske reprezentacije.

Nakon saznanja o preljubu, pa spašavanja braka, na red je došlo odbijanje rukovanja Waynea Bridgea, kao i kompletna podrška ili napad na Terryja, te mogući odraz svega na njegovu igru.

  • Chelsea je u posljednje vrijeme imao neke loše utakmice, no mogu reći da sam osobno zadovoljan svojim igrama. Žele mi natuknuti pod nos krizu na travnjaku, ali ja se ne slažem niti u malom djeliću takve priče - rekao je Terry i nastavio:

  • Dobio sam veliku potporu od svih i to mi jako znači. I od navijača, ali i reprezentativnih kolega, kao i suigrača u Chelseaju. To je nešto što može samo čeličiti i drago mi je zbog toga. I zahvalan sam svima.

Terry je, na kraju, konstatirao:

  • Kada govorimo o Engleskoj onda je najbolje riječi upotrijebio Wayne Rooney. Rekao je, koliko god bilo teško moramo staviti po strani sve događaje ili nesporazume koji su se dogodili. Jedino pred očima moramo vidjeti uspjeh Engleske na Svjetskom prvenstvu i za to ćemo se boriti. Tako i ja lično.