Propustila let
0

Nijemci u avionu pola sata čekali - Shakiru!

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Njemačke u ponedjeljak su u 7 sati i 15 minuta s Airbusom A380 sretno prizemljili u johanesburšku zračnu luku nakon desetosatnog leta.

Na put su krenuli iz Frankfurta u nedjelju kasno navečer s pola sata zakašnjenja. Sve su se zvijezde Joachima Löwa već ukrcale i smjestile u prostrani avion, no pilot nije polijetao tako dugo dok u A380 nije ušetala – Shakira.

Kolumbijska je pjevačica zakasnila pola sata jer je kasnio njezin avion iz Madrida. Airbus nije mogao krenuti na put bez pop-zvijezde s obzirom na to da Kolumbijka u petak na službenom otvaranju SP-a mora otpjevati himnu Mundijala Waka Waka (This Time For Africa).

Shakira je pokazala da ima takta. Preko avionskog se razglasa ispričala Nijemcima i zaželjela im na Svjetskom prvenstvu puno sreće.

Nakon slijetanja njemački su nogometaši transportirani u hotel Velmore Grand u blizini Pretorije, u kojem će boraviti tijekom turnira. Domaćini su ih dočekali njemačkim pjesmama i vuvuzelama.

Za poslijepodne je u Johannesburgu planiran prvi trening "mannschafta" na južnoameričkom tlu. Menadžer tima Oliver Bierhoff rekao je da na tribinama očekuje 20-ak hiljada navijača.