Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi jarane iz tog ghetto-a,bolje ces proci na zapadu u nekoj devetoj ligi nego u bosanskoj PREMIER ligi hahaha cuj PREMIER ili premijer kako se vec zove . Prica se da je Lihtenstain pobijedio samo jedanput u zivotu i da je to bila BiH na Kosevu :):):):)
Zato što si glupi bosanac. Ispričavam se ako si Hercegovac.
Zato sto si turcin sa dna kace!
Zato sto si Bosnjo!
Eh, paša moj jest kad bi on određivao ko mu igra heh...
tulicu, zenu li ti opremim od straga
e moj amere, taj saboter ignorise sve sto valja i onda izgubi od luxemburga na kosevu. i nakon toga debakla niko ni ne spomene da bi ga trebalo nogirati. zato jer je tu postavljen politicki a veze sa fudbalom nema. to ti je nasa realnost.ne znam sto ne ode i ne trenira reprezentaciju republike srpske jer je i sam rekao da mu je to san.