Ne obazire se na kritike
0

Nainggolan: Pušim i idem u noćne klubove, ali drugi piju više od mene i skrivaju se

H. H.
Nainggolan je gotovo cijelu karijeru proveo u Italiji (Foto: EPA-EFE)
Nainggolan je gotovo cijelu karijeru proveo u Italiji (Foto: EPA-EFE)
Iskusni 33-godišnji belgijski nogometaš Radja Nainggolan, koji sada nastupa za Royal Antwerp FC u belgijskoj ligi, osvrnuo se na neke epizode svoje karijere u Seriji A.

U zanimljivom intervjuu La Reppublicu govorio je o čestim kritikama na svoj račun zbog stila života koji je sve, samo ne sportski.

"Ako zakasniš, popiješ i popušiš cigaretu, po meni ne radiš loše stvari. Naučio sam prihvatiti sve što se priča o meni, nikad me nije bilo briga što ljudi govore, sve zato što me vide u noćnom klubu. Postoje igrači koji piju više od mene, ali to rade kod kuće i niko to ne zna", objašnjava.

Nainggolan se osvrnuo i na nedavne izjave Patricea Evre, koji je tvrdio da u svakoj svlačionici postoje barem dva homoseksualna nogometaša.

"Nikad nisam sumnjao u seksualnost nijednog saigrača, ali nogomet je 'mačo svijet'. Bilo bi važno da se osoba može javno deklarisati, znajući da će biti prihvaćena bez problema", kaže Nainggolan.

Nainngolan u Italiju stigao kada ga je dovela Piacenza u svoju akademiju 2004. godine, a tada je imao samo 16 godina i bio je to početak njegove karijere. U Italiji je nastupao za Cagliari, Romu i Inter, a Antwerp mu je prvi klub iz domovine.