Sir Alex Ferguson
0

"Na vrhu smo i ovdje ćemo ostati"

Totalsport
Sir Alex Ferguson  (Foto: AP)
Sir Alex Ferguson (Foto: AP)
Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson zračio je optimizmom nakon nedjeljne teške pobjede nad Liverpoolom (2-1) u sklopu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva.

"Sada smo u fazi sezone gdje se mora pobjeđivati u svakoj utakmici, a mi smo vrlo konstantni u posljednje vrijeme. Bit će tijesno, ali mislim da s oporavljenim i svježim Nemanjom Vidićem i Riom Ferdinandom kojih nije bilo cijele sezone, imamo dobru priliku za naslov", rekao je Ferguson.

Ove bi sezone utrka za naslov mogla biti jedna od najtijesnijih u Premiershipu u dugom nizu godina. Trenutno je Manchester United na vrhu sa 69 bodova, s dva više od drugoplasiranog Arsenala i četiri više od trećeplasiranog Chelseaja koji ima i utakmicu manje.

"Protiv Liverpoola smo na trenutke igrali dobro, dok smo se na trenutke malo gubili koncentraciju. Ali ostvarili smo važna tri boda i sada smo na vrhu i odlučujemo sami o sebi", zaključio je Ferguson, koji će ove sezone pokušati s "crvenim vragovima" osvojiti četvrti uzastopni i 12. ukupno premierligaški naslov.