Šćepanović stavio potpis
0

FOTO / "Na treningu 'Sarajeva' vlada šampionska atmosfera"

Piše: A. K.
U prostorijama FK "Sarajevo" u četvrtak je upriličeno svečano potpisivanje ugovora sa novim, drugim ovosezonskim pojačanjem tima sa Koševa Vučinom Šćepanovićem, koji će nositi bordo dres naredne dvije godine.
Uprava FK
Uprava FK "Sarajevo" sa Vučinom Šćepanovićem (Foto: Sarajevo-x.com)
Šćepanović je nova kockica u mozaiku koji sklapa nova uprava FK "Sarajevo" na čelu sa predsjednikom Zijadom Blekićem i novim članovima Upravnog odbora bordo tima.

Šćepanović je pred brojnim novinarima izrazio svoje zadovoljstvo prelaskom na Koševo.

Vučina Šćepanović (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
Vučina Šćepanović (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
"Mislim da sam napravio pravu stvar. Jutrošnji trening je pokazao da u ekipi vlada šampionska atmosfera i nadam se da ću svojim zalaganjem pomoći klubu da se vrati na puteve stare slave", rekao je Šćepanović.

Istakao je da poznaje većinu igrača "Sarajeva", koje je upoznao noseći dres "Slavije" prethodne dvije sezone. Kako je rekao, sa Jahovićem je bio saigrač u timu Đorđe Petrova iz Makedonije, sa Arsenijevićem je u dobrim odnosima, a nada se da će ga ostali igrači dobro prihvatiti i da će se brzo uklopiti u tim.

Karijeru je počeo u "Prištini", nastavio u Bečeju, Smederevu, Ukrajini, Vardaru, Đorđe Petrovu, a posljednje dvije godine igrao je za "Slaviju". Igra na poziciji desnog veznog igrača, a po potrebi može igrati i polušpica.

Šćepanović sa bordo dresom (Foto: Sarajevo-x.com)
Šćepanović sa bordo dresom (Foto: Sarajevo-x.com)
Član Upravnog odbora FK "Sarajevo" Mensud Bašić je rekao da je ovaj potpis nastavak vraćanja kluba na poziciju koja mu pripada, a to je titula. On je istakao da su Šćepanovića pratili određeno vrijeme i da se nada da će biti veliko pojačanje.

Koliko je nova uprava ozbiljno shvatila svoj posao govori i činjenica da su predsjednik Blekić, trener Mirza Varešanović i još neki članovi UO krenuli put Crne Gore u potragu za novim pojačanjima. Nakon odlaska Beloševića, Muminovića i Rizvanovića produženi su ugovori sa svim igračima kojima su istekli, čime je zadržan kostur ekipe.

Kao novo lice na Koševu je najavljivan i Stevo Nikolić, ali je on, prema posljednjim informacijama svoj potpis odlučio staviti na ugovor sa banjalučkim "Borcem".