Nogomet
0

Mourinho: Torres neće otići

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho naglasio je kako španski napadač Fernando Torres neće napustiti redove njegove ekipe u ljetnom prijelaznom roku.

Premierligaška pravila podcrtavaju da u sastavu 25-orice igrača koji su prijavljeni za prvu ekipu ne smije biti više od 17-orice stranaca. Chelsea na popisu ima jednog stranca previše, a medijski se nagađalo da bi upravo Torres mogao biti taj koji će napustiti Stamford Bridge, posebice u svjetlu dolaska Diega Coste i Didiera Drogbe, te činjenice da mu golgeterska forma od transfera iz Liverpoola 2011. godine nije na zavidnoj razini.

"Trojica napadača su fundamentalna u ekipi i mi imamo trojicu. Nando (Torres) je jedan od njih. Imamo dobru ekipu. Savršena bi ekipa bila sa ovih 18 igrača, ne 17, ali pravila su pravila i mi radimo naporno da ne bismo imali takvih problema u budućnosti. Želimo imati više engleskih igrača u timu i imat ćemo ih u budućnosti, ali u ovom smo trenutku uslijed procesa. Zato u ovom trenutku moramo donijeti odluku o jednom igraču koji neće biti na popisu - objasnio je Mourinho.