Nogomet
0

Mourinho se rješava petorice igrača

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Prema pisanju milanskog sportskog dnevnika Gazzette dello Sport, trener Intera Jose Mourino ima namjeru smanjiti kadar kluba za sljedeću sezonu.

Trenutno Interova svlačionica broji 29 igrača, dok Mourinho ima u planovima zadržati oko 23 ili 24 igrača. Iako su redove "nerazzurra" već napustili Hernan Crespo, Julio Cruz, Jimenez i Luis Figo (penzija), nekoliko je igrača poput Diega Milita i Thiaga Motte stiglo, tako da portugalski stručnjak mora odrediti na koje igrače više ne računa.

Gazzetta dello Sport tako piše da se među one na koje Mourinho više ne računa nalazi i 33-godišnji fracuski veznjak Patrick Vieira, koji je nedavno bi spominjan u kontekstu transfera u PSG, ali je njegova visoka plata usporila pregovore dva kluba.

Amantino Mancini (28) ima na stolu ponudu West Hama, ali kako brazilski krilni igrač želi igrati u Ligi prvaka, vjerojatno neće pristati na transfer, a još jedan igrač kojeg će se Inter teško riješiti je Ricardo Quaresma (25), koji uprkos činjenici da grije klupu, odbija transfer, te je odbio ponudu Genoe.

Posljednja dva igrača koja se spominju u kontekstu transfera su Victor Obinna i Nelson Rivas. Nigerijskog 22-godišnjeg napadača želi Napoli, dok su Palermo, Ajax i Lazio na tragu 26-godišnjeg kolumbijskog braniča.