Trener Radnika
0

Milošević nakon remija s Krupom: Zadovoljan sam bodom iako smo željeli sva tri

Piše: D. B.
Nebojša Milošević (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nebojša Milošević (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Radnik je na gostovanju kod Krupe u 2. kolu Lige za prvaka osvojio bod zahvaljujući remiju 1:1, čime je prilično zadovoljan trener bijeljinskog tima Nebojša Milošević.

"Bila je interesantna utakmica, zadovoljan sam bodom iako smo željeli sva tri. Mi se borimo da na kraju budemo bolji od Krupe, pa nam ovaj bod znači. Danas je debitovao mladi golman Hodžić, koji je odlično odradio svoj posao, ali je u jednom trenutku imao potez koji se ne može predvidjeti, a koji se poklapa s njegovim neiskustvom. Taj potez je odlučio da protivnik povede. Međutim, krenuli smo ofanzivno, probali biti mirniji, stvorili šansu i dali gol. Imali smo još poneku šansu. Imamo zdrastvenih problema, ali ne želimo alibi. Ovi momci ostavljaju posljednji atom snage, zbog toga imamo ponekad sreće i zaslužili smo bod", izjavio je Milošević.

Naredni protivnik Radnika je Sloboda.

"Naše utakmice sa Slobodom su uvijek krajnje neizvjesne. Vidjet ćemo s kakvim igračkim kadrom raspolažemo i šta možemo kroz igru uraditi. Pružit ćemo svoj maksimum", poručio je Milošević.