Mala minutaža u Interu
0

Milito pozvao Genou da ga izvuče iz Intera?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinski napadač Diego Milito priznao je da bi mogao uskoro napustiti redove talijanskog nogometnog kluba Intera ukoliko se njegov status u ekipi ne promijeni.

Milito je 2009. godine stigao u milanski Inter iz Genoe, a iste je već impresionirao sve ljubitelje ovog sporta predvodeći Inter do naslova evropskog prvaka. Međutim, nakon Svjetskog prvenstva prošle godine, Argentinac nije uspio vratiti formu koju je imao dotada, a to je rezultiralo gubitkom mjesta u udarnoj postavi plavo-crnih. Milito je uvijek naglašavao da želi ostati u klubu, ali je u posljednjem intervjuu spomenuo predsjednika kluba iz kojeg je stigao u Inter.

"Bih li mogao napustiti Inter? Nikad ne znate što se može dogoditi u nogometu. Predsjednik Genoe Enrico Preziosi me jako poštuje, kao i ja njega, te je on bio prvi čovjek koji je vjerovao u mene dok sam još igrao u Argentini. Uvijek ću mu biti zahvalan što mi je dao priliku da dođem i igram u Italiji", rekao je za Il Corriere dello Sport Argentinac.

Iako ne igra ni približno onoliko koliko smatra da bi trebao, Milito je i dalje, barem tako tvrdi, sretan u Milanu.

"Zasada sam sretan u Interu. Još uvijek sam nogometaš Intera i samo mi je on u mislima. Ali ponavljam, nikad ne znate što vam budućnost donosi", zaključio je Argentinac.

Milito ima ugovor s Interom do ljeta 2014. godine.