Zadovoljan igrom
9

Mihajlović: Nijedna nas reprezentacija nije nadigrala

TOTALSPORT
Siniša Mihajlović (Foto: AFP)
Siniša Mihajlović (Foto: AFP)
Nakon poraza od Hrvatske u Maksimiru (2-0) nogometna reprezentacija Srbije savladala je Škotsku u Novom Sadu sa 2-0 i tako otočkoj reprezentaciji i matematički uskratila mogućnost plasmana na svjetsku nogometnu smotru u Brazilu.

"Igrači su pokazali da treba vjerovati u njih, iako je teren bio težak i nije bio najbolji za naš način igre. Bila je to teška utakmica, ali su momci napravili ono što sam od njih tražio. Tražio sam da budemo strpljivi. Bez obzira na rezultat zadovoljan sam igrom, bili smo dobri i pokazali da smo bolji od Škotske", komentirao je nakon susreta srpski selektor Siniša Mihajlović.

"U ovim kvalifikacijama nismo naišli ni na jednu reprezentaciju koja nas je nadigrala, ali imamo bodova koliko imamo... Trebali bismo imati puno više. Ako ne odemo na Svjetsko prvenstvo nama će biti najviše žao. Imamo još četiri utakmice do kraja kvalifikacija i odradit ćemo ih profesionalno. Hoćemo uzeti što više bodova jer nam je potrebno samopouzdanje i iskustvo kako bismo bili bolji u sljedećim kvalifikacijama", dodao je srpski selektor čija ekipa na tabeli grupe A za vodećim dvojcem, Belgijom i Hrvatskom, zaostaje čak devet bodova.