Majstorija iz slobodnjaka
2

Messijevi sinovi slavili očev gol ispred TV-a, legendarni komentator vrištao u nevjerici

H. H.
Messijevi sinovi i komentator Ray Hudson nisu krili emocije (Foto:Screenshot)
Messijevi sinovi i komentator Ray Hudson nisu krili emocije (Foto:Screenshot)
Sinovi Lionela Messija uživali su gledajući svog oca kako sjajno izvodi slobodni udarac i postiže gol protiv Granade, a video njihovog slavlja ispred televizora kod kuće brzo se proširio društvenim mrežama.

Do sada ovo nije bila dobra sezona za Barcelonu i Messija, ali 33-godišnjak diže formu u posljedjnje vrijeme što je potvrdio u mečevima protiv Athletic Bilbaoa i Granade.

Argentinac je na gostovanju Granadi postigao dva gola, a posebno je efektan bio drugi pogodak nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca ispod živog zida i to nakon dugo vremena bez pogotka iz prekida.

[TWITTER]1347977660656476163[/TWITTER]

Navijači Barcelone bili su veoma zadovoljni zbog toga, a posebno su oduševljeni bili Messijevi sinovi Matteo i Ciro koji su ispred TV-a znali proslaviti majstorski potez svoga oca.

Istovremeno, na društvenim mrežama se pojavio i video legendarnog enngleskog komentatora Raya Hudsona koji je nakon majstorije Messija naprosto "poludio" i vrisnuo kao da je u najmanju ruku u pitanju finale Lige prvaka.

[TWITTER]1347972559535550468[/TWITTER]

Hudson je poznat kao veliki fan argentinskog čarobnjaka i nije krio oduševljenje nakon novog Messijevog magičnog poteza.

Messi je ove sezone odigrao 17 utakmica u španskoj La Ligi i sa 11 golova prvi je strijelac šampionata.