Najbolji nogometaš današnjice
3

Messi: U jednom trenutku bio sam mrtav umoran

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AFP)
Lionel Messi (Foto: AFP)
U marokanskom gradu Tangeru su nogometaši Barcelone, u noći sa subote na nedjelju, odigrali prijateljsku utakmicu protiv Raja Casablance, te su Katalonci slavili sa čak 8-0.

Najviše je pogodaka, tri, postigao Lionel Messi, koji se tako na pravi način vratio u ekipu Barcelone nakon dobivenog odmora i lakše povrede koju je imao.

"Trebao mi je odmor. Stvarno sam u jednom trenutku ovog ljeta bio mrtav umoran. Potpuno bez snage", rekao je 25-godišnji briljantni argentinski nogometaš.

Messi je protiv Marokanaca igrao nešto više od sat vremena, s time da treba reći kako je Barcelona nastupila bez svih španskih reprezentativaca.

"Ne postoji nikakva razlika u odnosu na prošlu sezonu. Iako je došlo do promjene na trenerskoj klupi i to bi trebalo izazvati velike promjene, ja ne osjećam niti jednu. Treniramo jednako, isti me ljudi okružuju, sve je i dalje jako lijepo u ovoj ekipi. Novi trener Tito Vilanova je odličan strateg i čovjek, tako da apsolutno nikakvih problema nema i sve ide uhodanim ritmom", ustvrdio je Messi.