Na oproštajnoj večeri
32

Mbappeovu majku Fayzu pitali gdje će Kylian igrati naredne sezone: "Mislim da već svi to znate"

D. P.
O Mbappeovoj karijeri brine se upravo majka Fayza (Foto: Twitter)
O Mbappeovoj karijeri brine se upravo majka Fayza (Foto: Twitter)
Sjajni francuski nogometaš Kylian Mbappe sinoć se oprostio od Paris Saint Germaina svečanom večerom, a po izlasku iz restorana o njegovoj budućnosti kratko je progovorila majka Fayza.

Mbappe je prošle sedmice ozvaničio odlazak iz PSG-a, a svi očekuju da uskoro potpiše ugovor s Real Madridom, klubom u kojem želi igrati još od ranog djetinjstva. Dok se stvari ne realizuju, Mbappe se oprostio od svog dosadašnjeg kluba PSG-a.

Parižani su mu priredili oproštaj na stadionu, a onda je sinoć klub organizovao oproštajnu večeru na kojoj je prisustvovalo čak 250 gostiju.

Zvanice su se okupile u glavnom gradu Francuske kako bi bile uz Mbappea na njegovom posljednjem javnom događaju u Parizu, prije nego što pređe u novi klub. Prisustvovala je i njegova majka Fayza Lamari, koja se osvrnula i na njegovu budućnost.

Prilikom izlaska iz restorana Fayza je direktno upitana o njegovom novom klubu, a čini se kako je njen odgovor jasno svima pokazao putokaz njenog sina, a to je Santiago Bernabeu i Real Madrid.

"Mislim da to već svi znate", rekla je Fayza, inače nekadašnja francuska rukometašica porijeklom iz Alžira.

Kasnije je, vjerovatno svjesna da je rekla previše, dodala i da ne zna ništa oko transfera, ali joj u tu izjavu niko od medija nije povjerovao.