Odbio rukovanje
0

Mancini: Napravio sam Hughesu što je i on meni

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini objasnio je zbog čega je nakon prvenstvene utakmice s Fulhamom svom kolegi Marku Hughesu odbio pružiti ruku kako treba.

Utakmica 28. kola Premiershipa na stadionu Manchester Cityja završila je rezultatom 1-1. Mark Hughes prvi se puta vratio na taj stadion, nakon što je u decembru 2009. godine dobio otkaz na klupi ''građana''. Naslijedio ga je upravo Roberto Mancini.

Nakon utakmice je Mancini pružio ruku prema Hughesu, ali je glava bila okrenuta na drugu stranu. Hughes se vidljivo naljutio na tu nekulturnu gestu, te je bijesno odmahnuo rukom i nešto dovikivao prema Manciniju...

"Ne znam što mi je rekao. Čuo sam da nešto govori, ali nisam ga razumio. Među nama nema nikakvih problema. Uostalom, istu stvar je on napravio i meni u Londonu, ranije ove sezone. Nije me niti pogledao kada smo se rukovali", veli Mancini.

Talijanski trener se, zapravo, odlučio osvetiti za događaj s utakmice 21. novembra na Craven Cottageu, u kojoj je njegova ekipa slavila s 4-1.

"Pa, vjerojatno je tako. Mislim da je od toga ipak važniji rezultat. Hughes može biti sretan što je osvojio jedan bod u ovome meču".

Ovoga puta je Manchester City odigrao vrlo skromno i osvojio samo jedan bod. Zbog povreda su izostali Nigel De Jong, Vincent Kompany, David Silva i Adam Johnson. Mancini je dosta izrotirao ekipu koja je ovoga tjedna pobijedila Aris s 3-0 u Europa ligi.

"Razočaran sam s rezultatom, ali znao sam da se ovako nešto može dogoditi kada igrate svaka tri dana. Bili smo umorni i nismo mogli zabiti još koji gol. Napadači se nisu dobro kretali. Važno je da nam se povrijeđni igrači što prije oporave", zaključio je Mancini.