Mirror
0

Liverpool se ubacuje u lov na Maxija Rodrigueza

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po izvještajima iz Španije prije nekoliko dana činilo se kako je povratak 29-godišnjeg argentinskog nogometnog reprezentativca Maxija Rodrigueza u domovinu gotova stvar.

Zbog sve češćeg grijanja klupe madridskog Atletica Maxi Rodriguez se osjećao sve nezadovoljnije na Vicente Calderonu, te je htio premještaj prije svega kako bi ostao u borbi za sastavom reprezentacije i tako zadržao nadu u nastup na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Navodilo se da su predstavnici Boca Juniorsa nekoliko puta posjetili Madrid, te, navodno, većinu toga riješili s kolegama iz Atletica oko transfera Maxija Rodrigueza.

No, prema pisanju engleskog Mirrora, izgleda da i nije sve "sigurno" oko Maxija i Boca Juniorsa. Liverpool je zainteresiran da ovog januara dovede ovog krilnog igrača, te ga namjeravaju posuditi od Atletica do kraja sezone, a nakon toga, vrlo vjerojatno, i potpisati pravi ugovor s igračem.

Maxi Rodriguez ima valjan ugovor s Atleticom do kraja sezone 2009/10, a ove je sezone devet puta startao u prvom timu u 16 utakmica Primere.