Nogomet
0

Liverpool doveo golmana Rome Donija

Totalsport
Doni
Doni
Brazilski golman Alexander Doni potpisao je ugovor za nogometni klub Liverpool kao slobodan igrač nakon što mu Roma nije ponudila produženje ugovora.

"Vrlo smo zadovoljni što smo uspjeli dovesti Donija. To je pozicija koju moramo ojačati kako bi naši mladi golmani mogli ići na posudbe gdje bi sakupljali prijeko potrebno iskustvo za budućnost", rekao je sportski direktor klub Damien Comolli.

Doni, koji je zabilježio 10 nastupa za brazilsku selekciju, bit će zamjena Joseu Reini, baš kao i u Romi kada je bio zamjena Juliju Sergiju.

"Dobili smo iskusnog golmana koji zna kako se nosi s pritiskom. Imao je odličan kraj prošle sezone i moram ponoviti da smo presretni poslom koji smo obavili", rekao je Comolli.

Doni je treće ovoljetno pojačanje Liverpoola nakon što su već na Anfield stigli Jordan Henderson iz Sunderlanda i Charlie Adam iz Blackpoola. Također se nagađa da je Liverpool uspio sve dogovoriti s Aston Villom oko Stewarta Downinga koji bi trebao uskoro postati četvrto pojačanje kluba s Anfileda.