Liga prvaka
0

Liverpool bez Gerrarda i Škrtela u Lyonu

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Steven Gerrard, kapiten engleskog nogometnog velikana Liverpoola i slovački srednji branič Martin Škrtel zbog povreda će sigurno propustiti gostovanje kod Lyona u srijedu u 4. kolu u E skupini Lige prvaka.

Liverpool se nakon dva uzastopna poraza u ovome takmičenju, u gostima kod Fiorentine 2-0 i u prošlom kolu na Anfieldu upravo protiv Lyona 2-1, našao u vrlo nezavidnoj situaciji u E skupini.

Lyon je vodeći s 9 bodova, Fiorentina druga sa 6, dok ''redsi'' drže tek treće mjesto s 3 boda. Jasno je, dakle, da će na stadionu Gerland morati ganjati pobjedu, a to će činiti bez kapitena Stevena Gerrarda, koji muku muči s povredom prepona.

-Gerrard neće putovati u Lyon. Nema šanse za to. On se oporavlja, pod injekcijama je, ali moramo još pričekati dva ili tri dana da vidimo kakvo će biti njegovo stanje - izvijestio je menadžer Liverpoola Rafael Benitez.

Uz Gerrarda, Liverpool u okršaju s francuskim klubom neće moći računati niti na slovačkog reprezentativnog stopera Martina Škrtela, koji ima povredu mišića. Benitez neće imati na raspolaganju još dvojicu igrača, ljevokrilnog španskog napadača Alberta Rieru (zadnja loža) i mladog braniča Martina Kellyja (zglob), a upitni su Daniel Agger, Fabio Aurelio, Glen Johnson i David Ngog.

Fernando Torres, uz Gerrarda najvažniji igrač Liverpoola, bit će u sastavu za Lyon.