Miralem Pjanić
0

"Lijepa pobjeda, ali to smo i trebali dobiti"

Totalsport
Miralem Pjanić (Foto: AP)
Miralem Pjanić (Foto: AP)
Drugu uzastopnu utakmicu gol je za Lyon postigao bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić. U prvih devetnaest ligaških u kojima je nastupio nije bio te sreće.

Pjanić je bio strijelac u 4-0 pobjedi svoje ekipe u 24. kolu protiv Nancyja, da bi sada, u nedjeljnoj utakmici 26. kola, zabio i u 5-0 pobjedi protiv posljednjeplasiranog Arlesa.

"Lijepa pobjeda, bilo mi je drago započeti utakmicu i sretan sam zbog postignutog pogotka", kazao je Pjanić u osvrtu na najuvjerljiviju pobjedu sezone svog tima.

"Posljednjih sedmica dobro radim na treninzima pa sam nagrađen početnom ekipom. Sretan sam zbog gola, ali i razočaran jer sam mogao zabiti još jedan iz gotovo iste situacije (stativa, op.a.), ali dati pet golova, a ne primiti nijedan dobar je rezultat."

"Dobro smo obavili posao, ali ne smije se zaboraviti da smo u ovoj utakmici do pobjede i morali stići. To je sasvim prirodna stvar, želite li naslov prvaka, u ovakvim se susretima moraju nizati pobjede. Okrećemo se utakmici protiv Sochauxa, za nas također važnoj. Nadam se da ćemo je odigrati kao što smo ovu", zaključio je Pjanić.