Nogomet
0

Liga prvaka: Manchester oslabljen protiv Milana

FENA
Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson neće moći računati na nekolicinu igrača u prvom susretu polufinala Lige prvaka protiv AC Milana, koji je na rasporedu u utorak u Manchesteru.

U prvenstvenom susretu protiv Middlesbrougha povrijedili su se Rio Ferdinand i Kieran Richardson, a otprije su van terena Gary Neville, Mikael Silvestre, Nemanja Vidić, Park Ji-sung i Louis Saha. "Ostao sam bez cijele odbrane. Očekuje nas izrazito neugodan suparnik i moramo biti oprezni. Bit će to potpuno drukčija utakmica od one protiv Rome", rekao je Ferguson.

Njegov kolega na suparničkoj strani Carlo Ancelotti neće previše mijenjati pobjednički sastav koji je slavio u Munchenu protiv Bayerna. Jedina promjena bit će u napadu - umjesto Filippa Inzaghia u ekipu se vraća Alberto Gilardino. Upitan je i nastup ozlijeđenog Dide kojeg će, ako se Brazilac ne oporavi, na golu zamijeniti Željko Kalac.

"Svi smo vidjeli što je Manchester napravio Romi. To ja utakmica koja je veliko upozorenje mojim igračima", rekao je strateg Milana.