Finalizirani detalji oko opreme
0

Lescon oblači FK Sarajevo: Pogledajte nove dresove

Piše: Edin Isanović
Nakon što je raskinuta saradnja sa proizvođačem sportske opreme Royal (nisu ispoštovali stavke iz ugovora) čelnici FK Sarajevo danas su finalizirali detalje oko novog sponzora. Naime, tim sa Koševa u narednom periodu nosit će opremu Lescon.

Iz izvora bliskih klubu saznajemo da bi se naredne sedmice trebala održati pres konferencija sa svečanim potpisivanjem ugovora.Lescon će oblačiti prvi tim, sa posebno dizajniranim takmičarskim dresovima kao i dodatnom opremom.

Torba prvotimaca bordo tima sadržavat će preko 20 artikala, gdje će biti zimska jakna, vjetrovka, trenerka za trening, trenerka za slobodne aktivnosti, patike, majice...

Svakako treba napomenuti da će i ostale selekcije kluba nositi identičnu opremu. Jesenju garnituru dresova dizajnirao je Lescon, dok će proljetna biti urađena po želji navijača (u toku anketa). Za kraj treba napomenuti da postoji mogućnost da koševski premijerligaš protiv Zrinjskog u Mostaru istrči u novom ruhu. Oprema i dresovi bit će uskoro u prodaji i navijačima u Fan Shopu.

Pogledajte fotografije kako će izgledati novi dresovi, uz mogućnost manjih korekcija. Napomena jesenja garnitura bit će sa dugim rukavima.