Pojavio se u Minhenu
51

Legendarni Zmaj u posebnoj ulozi na meču Lige prvaka, jasno je uz koga je večeras

N. M.
Lulić sa komentatorom švicarske televizije uoči utakmice (Foto: Instagram)
Lulić sa komentatorom švicarske televizije uoči utakmice (Foto: Instagram)
Od 21 sat se večeras na Allianz Areni u Minhenu igra revanš meč osmine finala Lige praka između Bayerna i Lazija, a na stadionu se pojavio i legendarni reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić.

Jasno je da će Lulić večeras biti uz Lazio, klub za koji je nastupao 10 godina i u kojem ima status legende, a uz to je i u posebnoj ulozi jer je stručni komentator švicarske televizije.

Lulić je u razgovoru s komentatorom Blue Sporta Robbyjem Hunkeom iz Švicarske uoči utakmice dao svoje viđenje ovog revanša, u kojem će Lazio braniti minimalnu prednost stečenu iz prvog meča na rimskom Olimpicu (1:0).

Podsjećamo, Lulić je karijeru okončao ljeta 2021. i od tada je van nogometa. Za reprezentaciju BiH je odigrao 57 utakmica i postigao 4 gola.

Bio je član zlatne generacije Zmajeva koja je 2014. godine igrala Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a tada je igrao jednu od zapaženijih uloga u timu Safeta Sušića.

Duel Bayerna i Lazija počinje u 21 sat, gosti brane prednost od 1:0, a direktan prijenos možete pratiti na kanalima Arene Sport.