Nogomet
8

Lampard produžio s Chelseajem na godinu dana

Totalsport
Frank Lampard (Foto: AFP)
Frank Lampard (Foto: AFP)
Prema pisanju britanskog The Telegrapha najbolji klupski strijelac Chelseaja u historiji, Frank Lampard (34), produžio je ugovor na dodatnu godinu dana.

Iako je praktički bio već otpisan i na izlaznim vratima londonskog kluba, čini se da će Lampard i iduće sezone predvoditi ekipu Chelseaja u prvenstvu i Ligi prvaka. Naime, nakon što je postigao nekoliko ključnih pogodaka u završnici sezone, kojima je klubu osigurao nastup u Ligi prvaka dogodine, uprava kluba se ipak smekšala i odlučila svom legendarnom veteranu ponuditi jednogodišnje produženje.

Podsjetimo, Lampard je prošle subote postao najbolji klupski strijelac u historiji s 203 pogotka, pretekavši Bobbyja Tamblinga koji je do utakmice s Aston Villom bio vodeći s 202 gola.

The Telegraph istovremeno nagađa da produljenje s Lampardom ima veze i s vjerojatnim povratkom Josea Mourinha na menadžersku klupu. Još uvijek aktuelni trener Real Madrida gotovo sigurno odlazi iz Kraljevskog kluba na kraju ove sezone, baš kao i aktuelni menadžer Bluza Rafa Benitez. Gotovo svi svjetski mediji vjeruju da će Mourinho svoju trenersku karijeru nastaviti na Stamford Bridgeu, gdje je bio vrlo povezan s Frankom Lampardom i Johnom Terryjem.