Nogomet
282

Krpiću ističe ugovor sa Slobodom: Razmišljam samo o osvajanju Kupa BiH i proslavi s Fukarama

Piše: D. B.
Sulejman Krpić
Sulejman Krpić
Budućnost napadača FK Sloboda Sulejmana Krpića još uvijek je neizvjesna, ugovor mu ističe uskoro, ali on o tome uopće zasad ne razmišlja jer je fokusiran na drugu utakmicu Kupa BiH protiv Radnika iz Bjeljine.

Krpić je svojim igrama dopinijeo dobrim rezultatima Slobode, a kako se bliži kraj njegovog ugovora, neivjesno je da li će i sljedeće sezone ostati na Tušnju ili će potražiti novu sredinu.

"Ugovor mi ističe za petnaestak dana, još sam igrač Slobode i uopće ne razmišljam o odlasku. Fokusiran sam isključivo na revanš s Radnikom, osvajanje Kupa BiH i proslavu s Fukarama. Šta će biti poslije toga, zaista ne znam. Postoje šanse da odem, ali konačnu odluku još nisam donio. Naravno, želja mi je da ostanem u Tuzli, igra se i Evropa, ali vidjet ćemo šta će se dogoditi. Zasad razmišljam samo o Radniku", izjavio je Krpić za Klix.ba.

Iako je na Tušnju protiv Radnika odigrala 1:1 u prvoj utakmici, Sloboda je još uvijek u poziciji da se bori za osvajanje ovog takmičenja. Titula državnog prvaka je, na žalost simpatizera tuzlanskog tima, završila u rukama Zrinjskog.

"Žalim za titulom, zauvijek ću pamtiti utakmicu protiv Drine. Da smo pobijedili, igrali bismou Mostaru sa Zrinjuskim za titulu. Događa se, sport je to", završio je Krpić.