Vidno nezadovoljan
37

Kamerunac postao popularan kritikujući uvjete u Srbiji: Psuje vrijeme i ne želi na trening

D. P.
Baha je snimao video na engleskom jeziku (Foto: Screenshot)
Baha je snimao video na engleskom jeziku (Foto: Screenshot)
Kamerunski nogometaš Samuel Regis Baha postao je popularan na društvenim mrežama zbog komentara na račun hladnog vremena u Srbiji.

Baha je već tri godine u Srbiji i trebalo bi da se do sada navikao na uvjete. Međutim, sudeći po objavi na društvenim mrežama, to nije istina.

Kako u Kamerunu nije navikao na ekstremno hladne uvjete i veliku količinu snijega, Baha se snimao kada se zaputio na trening. Tu je psovao vrijeme i vremenske prilike.

"Pogledajte ovo vrijeme. Morate ići na trening po ovom je.enom vremenu. Nije lako, zaista nije lako", naveo je vidno nezadovoljni Kamerunac.

Baha (25) je prije tri godine stigao u Napredak iz Kruševca. Iz tog kluba je prošle godine prešao u Mladost iz Lučana, grada gdje je snimak i nastao. Na početku karijere igrao je za Unisport Bafang u svom rodnom Kamerunu.

Iako se ne može pohvaliti način na koji Kamerunac kritikuje vrijeme, njegovi komentari nisu naišli na kritike u Srbiji. U komentarima je mnogo više onih koji razumiju Bahu i slažu se sa činjenicom da nije lako trenirati.