Real u Torontu
0

Kaka debitirao, Ronaldo zabio iz igre

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Reala pobijedili su Toronto FC na njegovu BMO stadionu u Kanadi 5-1 u prvoj prijateljskoj utakmici njihove sjevernoameričke turneje.

Brazilac Kaka debitirao je u dresu Madriđana odigravši prvo poluvrijeme pred 20.000 gledatelja na optimalno ispunjenom stadionu u Torontu.

Prvi je put čileanski trener Reala Manuel Pellegrini spojio svoj novi čarobni napadački tercet Kaka-Ronaldo-Benzema, dok je 24-godišnji Portugalac, najskuplje ovoljetno pojačanje Florentina Pereza, zabio prvi gol za Real iz igre. Dogodilo se to u 17. minuti, nakon kombinacije s Benzemom. Dosad je Portugalac zabio po jedan gol u dvama Realovim dvobojima na Peace Cupu (LDU Quitu i Juventusu), oba iz 11-erca.

U Realovoj je udarnoj postavi, međutim, više od trojice novodovedenih ofenzivaca blistao veteran Raul, koji je u vršku napada igrao u paru s Benzemom. Zabio je 32-godišnji ljevonogi napadač dva gola, u 12. i 25. minuti.

Preostala su dva gola postigli Benzema i Robben. Francuzu je to bio drugi gol za Real u pripremnom razdoblju. Prvi je zabio Shamrock Roversima u Dublinu u prvoj ovoljetnoj Realovoj prijateljskoj utakmici.

Prijateljska nogometna utakmica:

Toronto – Real 1-5 (Gala 75 / Raul 12, 25, Ronaldo 17, Benzema 65, Robben 85)