Fabio Capello
0

"John Terry je najveći borac u nogometu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Fabio Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, osvrnuo se na kapetana Chelseaja Johna Terryja i igrača u svom timu.

Capello je poželio da igrači Manchester Uniteda, koji ujedno igraju u engleskog reprezentaciji, vide u Terryyju svog uzora za ostale kvalifikacijske utakmice Svjetskog prvenstva 2010. godine.

"Znam da je igračima Manchester Uniteda teško sada, nakon što su poraženi u finalu Lige prvaka. Takav poraz uvijek boli, ostavlja tragove, ali samo neka pogledaju Terryja kako je reagirao nakon prošlogodišnjeg finala u Moskvi", rekao je Capello.

Podsjetimo da je Terry u finalu Manchester Uniteda i Chelseaja, prošle godine, promašio jedanaesterac koji je Chelseaju mogao donijeti naslov prvaka. Poskliznuo se milimetar do lopte i promašio.

"Terry je najveći borac kojeg sam upoznao. Pravi pobjednik i fantastičan karakter. Nije pokleknuo nakon toga, već je i nakon toga bio najveći motivator moje ekipe. Sjajan je i neka se ugledaju na njega svi koji nose taj poraz iz Rima", hvalio je svog odbrambenog igrača Capello.