David Beckham
0

"Jedva čekam da opet dođem na San Siro"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
David Beckham, 34-godišnji engleski nogometaš, naredne će godine doživjeti novu epizodu igranja za talijanski Milan, potvrdili su u ponedjeljak svjetski mediji.

Od januara do juna 2010. godine Beckham će opet odjenuti dres Milana, gdje će igrati na posudbi iz svog kluba Los Angeles Galaxyja. Sve će, dakle, biti repriza od prošle sezone.

  • Jako se radujem što su obje strane došle do dogovora i što ću opet biti u Milanu. Jedva čekam vidjeti saigrače, članove Milanove uprave i navijače. Sve mi je ostalo u jako lijepom sjećanju - rekao je Beckham i nastavio:

  • Veliki moj cilj je igranje na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine, a do njega ću doći pravim igrama u Milanu. Hvala svima u Los Angeles Galaxyju koji mi nisu stvarali probleme pri tome.

Beckham je ipak naznačio što mu je u ovom trenutku prioritet:

  • Osjećam potrebu izreći veliko hvala svima u klubu u Los Angelesu, a odužit ću se igrama u tom klubu. Sada mi je primarni cilj osvajanje MLS lige s Galaxyjem i sve ću napraviti da to učinimo. Nakon toga se prebacujem na drugi cilj, a to su uspjesi s Milanom. Radujem se svim tim izazovima - zaključio je 34-godišnji vezni igrač.