Nakon remija protiv Poljske
3

Jagodić: Igrači su ispunili očekivanja

Klix.ba
Vlado Jagodić (Foto: Klix.ba)
Vlado Jagodić (Foto: Klix.ba)
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na Bilinom Polju odigrala prijateljsku utakmicu sa selekcijom Poljske, a selektor naše mlade reprezentacije u potpunosti je bio zadovoljan igrom mladih zmajeva.

Jagodić je na konferenciji za novinare istaknuo da je ovo vemoa mlada ekipa i nova generacija igrača i da je svaki od njih zadovoljio igru.

"Ovo je realno dobra utakmica s obzirom da smo se okupili prije dva dana gdje smo imali dva treninga. Novi igrači su uspjeli da se uklope u igru i mogu reći da je ovo bila jedna sadržajna utakmica i smatram da svi možemo biti zadovoljni. Utakmica je bila puna prilika, u prvih 20 minuta osjetili smo neku stegnutost i nije bilo sve po planu kako smo se dogovorili ali kasnije smo uspjeli da se vratimo u igru", izjavio je selektor Jagodić.

Jagodić je u samoj najavi istaknuo da je rezultat ove utakmice veoma bitan bez obzira što je ovo samo prijateljska utakmica.

"Ja sam u najavi izjavio da mi je rezultat bitan, alikad vidim 0:0 i prilike koje smo imali, ja njima nemam šta prigovoriti. Želja mi je bila da svima dam priliku da igraju i smatram da su pokazali zadovoljavajuću igru. Vidjet ćemo ko će od njih ostati u konkurenciji nakon analize", zaključio je Jagodić koji se zahvalio navijačima koji su prisustvovali večerašnjoj utakmici.