The Sun
0

Igrači Chelseaja u strahu od odlaska Ancelottija

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: Reuters)
Carlo Ancelotti (Foto: Reuters)
Engleski tabloid The Sun donosi priču koja sugerira da su nogometaši londonskog Chelseaja zabrinuti zbog lošeg raspoloženja svog talijanskog šefa svlačionice Carla Ancelottija koji je, navodno – nezadovoljan.

Izvor blizak klubu otkriva da je talijanski 51-godišnji menadžer nesretan zbog njegovog odlaska njegovog pomoćnika Raya Wilkinsa, te da je zabrinut zbog podjela u klubu. Igrači, kojima se menadžer uvukao pod kožu, zabrinuti su da se sprema na odlazak, piše The Sun.

Ancelotti je, navodno, očajan zbog unutarnje klupske politike. Neimenovani izvor:

"Atmosfera u Chelseaju trenutno nije dobra. Igrači vjeruju da je Accelottiju prekipjelo, iako baš svaki igrač očajnički priželjkuje njegov ostanak na klupi. Carlo je vrlo popularan među igračima, koji ga cijene kao vrsnog stručnjaka. No, nema sumnje da se u tim uvukao nemir."

Navodno su igrači s francuskog govornog područja optužili ostale saigrače zbog loših posljednjih nastupa u Premiershipu. Dovoljno je reći da Chelsea već pet kola ne zna za pobjedu. Uzeo je samo mršava tri boda u tih pet kola.

Ancelotti je na Stamford Bridge stigao prije 18 mjeseci. Prošle sezone osvojio je prvenstvo i FA Cup. Još nedavno je na sva zvona govorio da želi ostati 10 godina u Chelseaju. Rijetki bi se sada kladili na tu opciju, zaključuje The Sun...