Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma trzeguet je predobar napadac, a zlatan je pička najveca mame mu se najebem umisljene. forza juve!!!!!!!!!!!!!!!
neslazem se sa njim da je adriano tako jak...sezona mu je bila onako... a slazem se oko ibrahimovica...nije on tako jak kosto ljudi misle...
EEEE MOOJ TREZEGE, PA IBRAHIMOVIĆ JE ZA TEBE DOCTOR NAUKA, A VEDAD IBIŠEVIĆ PRAVI AKADEMIK FUDBALA!!! ;-) ;-) IDI DIJETE DRAGO BERI BAJE PO TERENU, PA MOREBIT NEŠTO I NAUČIŠ O DREVNOJ VJEŠTINI - FUDBALU. ;-) ;-)
pa covjek je upravu donekle pred ibrahimovicem ima jos 10 dobrih sezona a ovo je sigurno izvuceno iz konteksa + los prijevod al eto
trezege nikada nije bio dobar,jedno vrjeme ga je pošlo malo ali se brzo ugasio.mislim više da je sretnije bio ruke,uporediti njega i muslimovića to je glupost jer zlatan muslimović je za njega doktor,a ibromanija magistar fudbala..zato bolje mu je da šuti.