Joan Laporta
0

"Ibrahimović dolazi bez obzira na Eto'oa"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Zlatan Ibrahimović u nedjelju je u Kaliforniji zaigrao za Inter u drugom poluvremenu utakmice protiv meksičke Americe. Mogla bi to biti njegova posljednja utakmica u dresu intera.

Nakon nje novinarima koji su ga pitali o bliskoj budućnosti rekao je da nema ništa novo.

  • Ne znam hoću li igrati u utorak protiv Chelseaja u Pasadeni (drugi dvoboj World Football Championshipa, op. a.). Očekujem da me nazovu iz Barcelone - izjavio je 28-godišnji švedski nogometaš.

Madridski sportski dnevnik As piše da se Ibrahimović povjerio prijatelju rekavši da “jedva čeka zaigrati s Leom Messijem”. Ta izjava, međutim, nije autohtona. Jeste zato ona Barcelonina predsjednika Joana Laporte, koji je za isti list poručio navijačima neka ne strahuju.

  • Ibrahimović će doći u Barcelonu. To uopće ne ovisi o ishodu pregovora Samuela Eto'oa s Interom. Ostao nam Eto'o ili otišao, Ibra će biti naš - kazao je Laporta rekavši da se radi o izuzetno skupoj, ali svakako isplativoj akciji.

  • Što se tiče Eto'oa, on sam pregovara s Interom, kao što mi pregovaramo s Ibrahimovićem. Ode li u Inter, otići je u jednu od najboljih svjetskih ekipa - dodao je predsjednik.