Vladimir Stojković
0

"Hvala Partizanu, ostalo nije vrijedno spomena"

Totalsport
Vladimir Stojković (Foto: AP)
Vladimir Stojković (Foto: AP)
Ludilo srpskih huligana prije početka kvalifikacijske nogometne utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. između Italije i Srbije sportska je tema dana u Evropi.

Ulicama Genove srpski huligani su iscenirali mnoge ekscese, a sve se nastavilo i na Luigi Ferraris stadionu gdje je bilo onemogućeno igranje utakmice. Nakon šest minuta igre, definitivno je i prekinut ogled.

Prije ogleda je dvadesetak, očigledno štovatelja Crvene zvezde, upalo u autobus srpske reprezentacije, a meta je bio reprezentativni golman Vladimir Stojković. Pogođen je pritom golman Partizana petardom u lice, a cijeli akt je vjerojatno učinjen jer je nekada Stojković bio "ponos Zvezde", a sada je čuvar mreže omraženog gradskog rivala.

Dosad se Stojković nije oglašavao za medije, ali u srijedu poslijepodne B92 donosi njegov kratki osvrt.

"Iznimno mi je drago što iza mene stoje moj klub Partizan i navijači kluba. To mi je zapravo jedino bitno, sve ostalo uopće nije vrijedno spomena", rekao je Stojković i nastavio:

"Ovu sramotu su napravili ljudi kojima reprezentacija ne znači ništa. Sada sam posve koncentriran na Partizan i naše nastupe u Ligi prvaka. Ostale stvari neka rješavaju nadležne institucije."